Hlavní obsah
Článek

Éra mladých hereček v Hollywoodu je na vzestupu. Uhrančivé brunetky Demi Lovato (19) a Vanessa Hudgens (23) s blondýnkou Miley Cyrus (19) na sebe dokázaly na červeném koberci během předávání cen People’s Choice Awards strhnout pozornost fotografů. Jejich dechberoucí večerní róby totiž byly jedny z nejvíce sexy, které se na slavnostním večeru objevily, a to především díky hlubokým výstřihům.

Všechny se proslavily díky seriálům a filmům pro děti na kanálu Disney Channel a pro spoustu dětí představovaly obdivované idoly. Dlouho tak byly jen malými holkami, které se podobně jako hlavní hvězdy ze série filmů a Harrym Potterovi staly přes noc slavnými. Dnes jsou však všechny tři již ženy a své zbraně v podobě odvážných modelů neváhají tasit.

Bývalá hvězda série Muzikál ze střední Hudgens zvolila černou róbu se vzorem pavučin ze zlaté nitě a rozparkem od Jenny Packham. Lovato se blýskla v šatech značky Marchesa s dlouhou vlečkou a v broskvové barvě. Miley Cyrus se objevila v bílých šatech ke kolenům s rafinovaně řešeným výstřihem téměř až k pupíku. Posuďte sami, kterému z hollywoodského mládí to slušelo nejvíce.

Reklama

Další články

Načítám