Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmnáctiletá modelka Kristýna Pumprlová se rozhodla, že bude bránit svou čest. Protože je médii díky svému románku s movitým fotbalistou Tomášem Kalasem, který kope za anglický klub Chelsea FC, často označována jako zlatokopka, rozhodla se uvést věci na pravou míru.

„Nenapadá mě vůbec nic hmotného, co by mi tento vztah přinesl. Proto nechápu, proč mám být označena jako zlatokopka. Rozhodně jsem nehledala žádného sponzora,“ dušuje se Kristýna.

A popírá také, že by to byla ona, kdo stál za rozchodem Tomáše a jeho tehdejší přítelkyně. „Nejsem ani ta, co ničí vztahy. Tomáš se se svou bývalou přítelkyní rozešel již dříve,“ prozradila Kristýna. „Náš vztah netrval ani měsíc, vzájemně jsme si nevyhovovali jako partneři.“

V současné době je Kristýna šťastně zadaná. Protože ale zanedlouho odlétá na tři roky do Ameriky, má obavu, jak budou vztah na dálku zvládat. "Náš vztah čeká velká zkouška. Nejbližší tři roky budu muset cestovat mezi domovem a USA, kde budu trávit většinu času. Snad nám to vydrží a zvládneme to," doufá Kristýna, která už dokonce myslí na vdavky.

Reklama

Další články

Načítám