Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během natáčení filmu Labyrint prožívala Lucie Vondráčková (44) doslova peklo. S těžkým nákladem na zádech bloudila po dobu dvou týdnů několik hodin denně podzemními chodbami znojemských katakomb. Když se jí podařilo dostat nad zemský povrch, dostala „za odměnu“ ledovou sprchu. Herečka mnoha tváří vzpomíná na natáčení nejnáročnější scény z filmu.

„Pro mě osobně to byla scéna v dešti, kdy s Mary utíkáme z bytu. Byla zima a ta voda, kterou na nás pouštěli, byla jako ledová tříšť. Jako by vás bodaly malé jehly do těla,“ vzpomíná hvězda pop music.

Lucii dala za pravdu její kolegyně Mary Coronado, která v této scéně také nechyběla. „S Luckou jsme utíkaly v dešti k jedoucímu taxíku. Byla zima, voda byla opravdu hodně studená a my jsme navíc na dlažbě musely dávat pozor, abychom nespadly," vzpomíná rovněž s nehranou hrůzou v očích exotická kráska z Kostariky.

Na výsledek se můžete podívat na vlastní oči ve filmu Labyrint, který přichází do českých kin ve středu 11. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám