Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová před Vánoci zažila trpké zklamání. Její manažer Saša Jány, majitel prestižní modelingové agentury Elite, který ji několik let zastupoval a zprostředkovával jí lukrativní kšefty, s ní totiž kvůli neshodám ukončil spolupráci. Důvod? Simonino mateřství.

Jány, který zastupuje takové hvězdy jako Denisu Dvořákovou nebo milenku Leoše Mareše Michaelu Kociánovou, potvrdil, že spolupráce s Krainovou byla ukončena. „Agentura Elite ukončila spolupráci s paní Krainovou na základě vzájemné dohody o ukončení spolupráce,“ řekl deníku Aha! Jány. Krainové smlouva s Elite ročně vydělávala milióny korun, které teď zřejmě bude muset získat jinde.

Simona situaci kolem rozchodu s agenturou vidí trochu jinak. "Výpověď dohodou, slovy Sašy Jány, jsem obdržela mailem tři dny před Vánocemi, s platností téhož dne. Důvodem okamžitého ukončení naší vzájemné spolupráce byl fakt, že jsem nepřijala podmínky, které agentura Elite vyjednala s jedním ze svých významných klientů," píše Simona na svých nových facebookových stránkách.

"Po mnoha letech oboustranně přínosné spolupráce nebyli Elite ani Saša Jány ochotni přijmout fakt, že jsem se stala ženou na mateřské dovolené a na první místo kladu péči a výchovu o svého syna. Proto jsem se rozhodla na přechodnou dobu zvolnit a nepřijímat časově náročné nabídky," vysvětluje.

To, že by ji její kamarád Jány kvůli synovi vyhodil, ji ani ve snu nenapadlo a je to pro ni rána do zad. "Je pro mě zklamáním, že Saša Jány a jeho agentura neprojevili vůči mému rozhodnutí pochopení, které bych u přítele čekala."

O práci se ale bát rozhodně nemusí, nabídky se jí jen hrnou. "Během dvou týdnů mě oslovilo již několik agentur s nabídkami spolupráce," přiznala Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám