Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Pavla Vrbová včera před půlnocí přivedla na svět zdravou holčičku. Nejlepší kamarádka Aleny Šeredové (46) rodila v pražské nemocnici v Motole klasickým způsobem a v předpokládaném termínu. Děvčátko, které podle očekávání dostalo jméno Julie, po porodu měřilo 49 centimetrů.

Z miminka jsou nadšení nejen rodiče, ale také jejich přátelé ze světa šoubyznysu. S čerstvými pocity radosti se nám svěřila Pavlina letitá kamarádka Katka Průšová (40): „Mám strašnou radost. Jsme hrozně rádi, že všechno proběhlo tak jak má a že jsou holky zdravé. Půjdeme se na obě holky podívat zítra do porodnice."

Průšová si uvědomuje, že ze staré gardy modelek skládající se z ní, Aleny Šeredové, Kláry Medkové (40) a právě Pavly Vrbové je ona poslední bez potomka. „Já vím, že jsem v poslední a patrně na řadě. Jsem aspoň zasloužilá teta," smála se Kačka, která jedním dechem dodala: „Nechte to snažení na nás. Třeba vás taky překvapíme."

Reklama

Další články

Načítám