Hlavní obsah
Článek

Dcera Josefa Laufera (84), který je již 19 měsíců v umělém spánku, se poprvé objevila ve společnosti. Dorazila na konkurz muzikálu Ostrov pokladů, který společně se Zdeňkem Hrubým (52) její tatínek napsal. Muzikál dopsali přesně dva dny předtím, než se Laufer bohužel neprobudil po srdečním zákroku v nemocnici.

O zdravotním stavu svého tatínka hovořit Ester nechtěla. Prozradila především, že se těší na muzikál Ostrov pokladů, který příští rok v březnu uvede Divadlo Broadway. Premiéra je naplánována na 22. březen 2022.

"Doufala jsem, že muzikál táta zrežíruje sám a bude tu. Ostrov pokladů znám, znám ho zpaměti, znám texty i písničky. Jsem vděčná divadlu, že takhle rychle zareagovalo. Po covidu, po takhle těžké situaci v kultuře, divadlo uvede muzikál pro děti," řekla Super.cz Ester Lauferová.

"Pro tátu bylo nejdůležitější, aby tato hra byla co nejdříve na jevišti. Kdyby se teď měl rozhodovat on i v nemoci, určitě by to bylo takto," uvedla k tomu, že sama dala divadlu souhlas k realizaci díla.

Laufer měl muzikál také režírovat. "Táta tomuto divadlu věří, považuje ho za svoji domovskou scénu. Panu Lichtenbergovi věří. Oni mají veškeré informace k tomu, aby muzikál uvedli tak, jak táta chtěl," dodala Lauferová, která plánuje, že se bude chodit dívat i na zkoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám