Hlavní obsah
Článek

To je nádhera. Nejkrásnější hasičky se svlékly pro kalendář na letošní rok. Před objektivem fotografa Jana Tůmy se svlékly Miss Hasička ČR Ivana Hnilicová, druhá nejkrásnější hasička letošního roku Veronika Biskupová, 2. vicemiss Hasička Kateřina Mikulová a čtvrtá nejpůvabnější hasička Hana Monská.

Krásné hasičky ukázaly svá vypracovaná těla a předvedly, že i v hasičském sportu jsou pořádné kočky. „Upřímně mě překvapilo, jak krásné dívky mezi hasičkami jsou. Vítězky mají dokonalou postavu a krásnou tvář. Pokusil jsem se na svých fotografiích ukázat co nejvíce z jejích půvabů. Že bychom dívky fotili v hasičské uniformě, jsme zavrhli hned v počátku,“ řekl fotograf kalendáře Jan Tůma.

"Cílem rozhodně nebylo nafotit produktový kalendář firem vyrábějící hasičskou techniku a obsypat naše vítězky hasičskými pomůckami. Reprezentujeme moderní a sportovně založené dívky, které ukazujeme jako krásné přitažlivé ženy, o jejichž inteligenci a invenci není pochyb,“ uzavřel producent soutěže Miss Hasička ČR Ing. Luboš Bojanovský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám