Hlavní obsah
Článek

Tahle devatenáctiletá roztomilá zrzka je favoritkou blížícího se finále České Miss a mohla by nahradit úřadující Jitku Nováčkovou. Jednoznačně se na tom shodli zástupci médií na představení všech 14 finalistek soutěže krásy. A nejen oni. Od prvních castingů má Lenka Šindelářová také velkého fanouška v podobě Roberta Kodyma.

Ten byl z jejího půvabu tak okouzlen, že ji ihned oslovil, aby účinkovala v připravovaném videoklipu skupiny Wanastowi vjecy. Nakonec z toho ale zřejmě nic nebude. Klip se natáčí v době, kdy se finalistky nachází na soustředění v Thajsku.

Zrzkou Lenka překvapivě není od přírody. Své světle hnědé vlasy si nechala obarvit před rokem a půl. Zpočátku z toho byl v rozpacích především její přítel. "Pak ale svolil a myslím, že jsme udělali dobře," řekla Super.cz Lenka. "Zrzavá barva už je jako moje. Myslím, že k mým pihám to přirozeně sedí," vysvětluje.

"Že jsem favoritka? To jsem vůbec netušila. Je to pěkný, jestli to je pravda," řekla dojatá studentka z Chomutova. Modelingu se věnuje již od svých patnácti let. Uplatnit se chce především v zahraničí. "Určitě venku. Byla jsem již v Japonsku, nějaké úspěchy za sebou mám," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám