Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hubatá modelka Kristýna Pumprlová (17), která nedávno osočila Agátu Hanychovou (38) z toho, že je ubohé dávat synovi k Vánocům použité hračky, se znovu ozývá. Tentokrát se však tahle lolitka nehodlá pouštět do dalších známých osobností, ale práskla něco ze svého soukromí.

Kristýna nedávno navázala spolupráci se svatebním studiem, a jak přiznala, není to náhoda. Velmi ráda by se totiž co nejdříve vdala. „Od nového roku jsme se s panem Svozílkem dohodli na spolupráci. A protože bych se chtěla co nejdříve vdávat, tak jsem si při návštěvě jeho salónu zkusila pár svatebních šatů,“ řekla Kristýna Super.cz.

Jelikož jsou v salónu k zapůjčení nejen svatební, ale i společenské šaty, Kristýna služeb využije ještě předtím, než si ji její vyvolený dovede k oltáři. Na modelku totiž čeká několik společenských událostí, které vyžadují dlouhou večerní róbu. „Jsem moc ráda, že mě bude oblékat tento salón. Letím do Milána na večírek a hned vzápětí na ples, tak mě potěšilo, že mi ze dne na den pomohli vybrat krásné šaty,“ raduje se Kristýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám