Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Pumprlová (17) se víc než titulem Miss Internet, který na letošním ročníku soutěže Miss Junior získala, proslavila svou pořádně prořízlou pusou. Teď se tahle pařmenka, která rozjíždí kariéru za oceánem, a která se s oblibou nechává fotit ve společnosti významných amerických producentů, ozývá znovu. A nasadila těžký kalibr – pustila se do Agáty Hanychové (38)!

Agátu si Kristýna vzala do pusy kvůli tomu, že přestože vydělává statisíce, dala k Vánocům svému synovi Kryšpínovi použité hračky po sestře Kordule.

„Co jsem se teď dočetla, že ubohá Hanychová dala pod stromeček synovi oslintané hračky a Mojsejová dostala od svého muže k Vánocům „jen“ 5000 euro, což je fakt celkem k smíchu, tak si říkám, že letenky za 14 000 euro, které jsem já koupila svým rodičům, jsou akorát,“ říká svérázně.

„Protože odlítám na 3 roky do Los Angeles, tak jsem se rozhodla ukázat rodince, kde budu žít. Původně jsem pro ně chtěla zařídit hotel, ale potom jsem si řekla, že bude lepší, když budou bydlet u mě v bytě, který je jen dva bloky od Rodeo Drive v Beverly Hills,“ prozradila, čím rodinku obdarovala.

Ještě než odletí do Ameriky, užije si se svým přítelem víkend v Paříži. Kdo by ale čekal romantické procházky, spletl by se. „Nechystáme žádnou romantiku, ale výlet pojímáme divoce a letíme za zábavou, na diskotéky a do casin,“ plánuje si mladá modelka, o které určitě díky jejímu sebevědomí ještě hodně uslyšíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám