Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Existují místa, kde žena rozhodně nemusí být za každou cenu sexy a jedním z nich je i knihkupectví. Courtney Stodden (17) je zkrátka jedno, jestli si o ní lidé pomyslí, že je jen hloupou blonďatou koketou na podpatcích a v minisukni, co vystrkuje své přednosti všude, kde se mihne nějaký fotograf a svou nevalnou pověst i nadále úspěšně přiživuje. Courtney se však tentokrát během nakupování knih skutečně činila, posuďte sami...

Courtney se nejdřív s manželem Dougem Hutchinsonem (51) procházela po floridském Venice, ale když Doug uviděl knihkupectví Mystic Journey Bookstore na ulici Abbot Kinney, neudržel se a zavítal dovnitř. Mladinká Stodden sečtěle nevypadá a jak bylo podle jejího zájmu o knihy vidět, ani se nesnaží předstírat, že by ji knihy zajímaly. Jediné, po čem Courtney sáhla, byly blíže nespecifikovatelné cetky, které byly v knihkupectví rovněž k dostání.

Courtney raději celou dobu dělala všechno proto, aby vypadala co nejvíc sexy. Jednou si nechala spadnout ramínko u tílka, pak špulila zadeček, následně vystrkovala hrudník. Začínající country zpěvačka se na sebe zkrátka snaží upozornit vždy a všude.

Související témata:
Knihkupectví

Reklama

Další články

Načítám