Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když je herečka Dana Morávková (40) ženou mnoha tváří, přesto by do mírné doktorky se seriálu Ordinace v růžové zahradě nikdo neřekl, že se během chvilky dokáže změnit v náruživou dominu, která na jevišti zpráská svého hereckého kolegu!

Přesně taková je její role v komedii Divadla Bez zábradlí Indická banka, kde se předvede nejen jako sexy břišní tanečnice, ale také jako pořádná divoška!

Role šéfky Brigitte jí totiž předepisuje obléknout si kožené kalhoty, černou vestičku, nazout vysoké podpatky, vzít do ruky bičík a jako přísná bankovní úřednice si posvítit na klienta banky v podání Zdeňka Žáka.

Z Dany se tak rázem stává divoška, která se nezastaví před ničím. Dojde to dokonce tak daleko, že Žák coby obchodník s nemovitostmi Alan Kraft po chvíli zůstane jen v trenkách, klečí na čtyřech a rozvášněná Dana neváhá a sedne si mu na záda, aby ho mohla obdařit další dávkou ran!

Dana se sice tváří jako počestně, ale když na to přijde, zdá se, umí vzít věci do svých rukou.

Reklama

Další články

Načítám