Hlavní obsah
Článek

Britsko-americká herečka a modelka Mischa Barton je zase jako lunt. Na to, že je jí pouhých pětadvacet let, si však její tělo zažilo už několik pořádných váhových výkyvů. Ty jistě výrazně ztěžují její touhu po štíhlé postavě, jelikož se dostavuje všemi dietáři obávaný jo-jo efekt. V současnosti je však Barton opět ve formě, což dokázala během úterního slunění na floridské South Beach.

Mischa si před několika lety prožila období slávy díky úspěšnému seriálu O.C. California, kde představovala sexy Marissu. Její postava však v seriálu zemřela a Mischa se z televizních obrazovek stáhla. Její slibně rozjetá herecká kariéra postupně upadala, a to herečku psychicky ničilo.

Právě tehdy Barton hodně zhubla, což vedlo až k nutnosti podstoupit léčení na klinice. S léčbou spojené medikamenty ale způsobily, že se herečka naopak zaoblila, což pro ni bylo nepřípustné, a tak následovala drastická dieta. Mische se sice podařilo zhubnout, ale obávaný jo-jo efekt se dostavil dřív, než se stačila v novém štíhlém těle rozkoukat. Na květnové dovolené na Havaji ukázala, že by do svého hubnoucího programu měla zařadit více cvičení.

Nyní je Barton opět štíhlá, ale jedno je jisté, hubnutí pro ni bude po několikrát opakovaném hladovění a následném přibírání na váze stále obtížnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám