Hlavní obsah
Článek

Že je skutečně excentrickou hvězdou prokázala irská zpěvačka Sinéad O’Connor o Vánocích, během nichž se rozešla se svým čtvrtým manželem. Bylo to osmnáct dní po svatbě. Psychoterapeuta Barryho Herridge potkala na internetu a v den svých pětačtyřicátých narozenin si ho vzala v Las Vegas. Sinéad fanouškům na svém oficiálním webu napsala, že jim do života vstoupili Barryho blízcí, kteří jim lásku nepřáli.

„Už za tři hodiny po svatbě v manželství se to pokazilo chováním určitých lidí v životě mého manžela. A také to trochu pokazila divoká jízda, na kterou jsem nás vzala, abychom se poohlídli po nějaké té trávě, protože já nepiju alkohol. Můj manžel byl enormně zraněn a velmi negativně ovlivněn touto zkušeností a také postojem těch jeho blízkých vůči naší svatbě. Začalo mi být jasné, že pokud se mnou zůstane, ztratí až příliš, což by neunesl… ," zněla její slova.

"Žena chce být pro svého manžela potěšením. Takže… Milujete někoho? Dejte mu svobodu. Kvůli tomu, že jsem s manželem nebyla moc dlouho, byl zde intenzivní tlak vyvíjený na něj určitými lidmi z jeho života, aby se mnou nebyl. Byli to lidé, kteří se se mnou nikdy nepotkali, ale měli přesvědčení o mně založená na tom, co o Sinéad O’Connor četli v médiích… Je to úžasný muž. Miluji ho velmi. Je mi líto, že nejsem obyčejnější ženou. Upřímně věřím, ačkoli mě bolí to přiznat, že jsme udělali chybu, když jsme do manželství tak spěchali, z altruistických důvodů, a nebyli si vědomi nebo nebyli připraveni na důsledky, které to bude mít na manželův život a životy jeho blízkých lidí," pokračovala Sinéad.

"Rozešli jsme se přátelsky. Přeji mu, aby byl svobodný a šťastný a milovaný a podporovaný, jemu osobně přeji, aby měl své vlastní soukromí, protože je to nejdůležitější pro jeho práci, a pro děti, o které se stará jako terapeut,“ dodala obsáhle Sinéad na svém webu.

Ani se třetím manželem irská zpěvačka nevydržela dlouho, vzala si ho v červenci 2010, ale už letos na jaře se rozvedli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám