Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Bartošová (†48) prožila pořádně smutné vánoční svátky. Neměla u sebe totiž nikoho ze svých milovaných. Na Štědrý den s ní nebyli milenec a ochránce Josef Rychtář (65) ani její syn Artur. Přítomnost těchto dvou mužů si přitom nade vše přála. Marně.

Artur na svátky ke své mamince sice přijel, dlouho ale nepobyl. Když prý viděl, v jakém je stavu, raději vzal nohy na ramena a hurá zpět k otci Ladislavu Štaidlovi. "Malej u Ivety nemohl být. Nebyla schopná se o něj postarat," vysvětlil Josef Rychtář.

Prý to bylo dané zhoršeným zdravotním stavem a bolestí ramena. Spíše to ale vypadá, že Iveta zase nasávala. Její láska k práškům a alkoholu je zřejmě v tuto chvíli nejsilnějším citem.

Ani Rychtář ale Štědrý den s Ivetou nestrávil. Byl se svojí rodinou - synem a manželkou Darinou. "Závěr roku je opravdu skvělý. Prožila jsem ho s rodinou. Co víc jsem si mohla přát," řekla Blesku Darina Rychtářová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám