Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se chtě nechtě musela vydat do rukou lékařů. Slabý zrak jí totiž způsoboval spoustu potíží nejen v práci, ale i v soukromí. "Už nepoznávám ani svého manžela. Jednou by mohlo dojít k tomu, že si ho spletu. A to nechci," svěřila se nám poloslepá Decastelo. Podívejte se na video z operace, při které Evě laserem vylepšili oči.

"Na tři čtyři metry manžela nepoznávám. V budoucnu by z toho mohla být slušná aférka. Zrušila jsem moderování a vrhla se na to," řekla Super.cz rozklepaná Decastelo v pražském refrakčním centru v Olivové ulici. "Jsem hroznej srab na bolest," přiznala nám Eva. Jde o její první operaci. "Další pravděpodobně bude časem následovat vlivem zemské přitažlivosti," reagovala i v takové chvíli se smíchem na fakt, že si jednou nechá udělat plastiku prsou.

Po operaci, z které měla takový vítr, ale hlásila, že je vše v pohodě. "Nic mě nebolí. Z toho jsem měla největší strach," svěřila se primářem Petrem Novákem "opravená" Decastelo, která na zařízení v centru Prahy dostala reference od režiséra Jiřího Menzela a zpěvačky Terezy Mátlové. Mezi další slavné hosty soukromé oční kliniky patří i tenista Radek Štěpánek.

Evu domů odvezla bývalá manželka jejího muže Štěpánka Decastelo. "Rozumíme si, žádné problémy mezi námi nejsou. A jsem tu jako doprovod. Eva je malá a zatímco ona se bolesti bojí, já vzhledem ke svým tetováním ji vyhledávám," řekla Štěpánka na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám