Hlavní obsah
Článek

Herečka Simona Postlerová (47) si za několik předchozích let prošla krutým obdobím. Její milovaný muž, kytarista Zdeněk Hrášek, kvůli rakovině přišel o oko a mladší syn Damián byl kvůli své nemoci dokonce dva roky hospitalizován!

Když se Simona o manželově nemoci dozvěděla, neměla daleko k úplnému zhroucení. "Zkolabovala jsem, on byl silný. Silnější než já. Když jsem viděla, jak to všechno s nadhledem překonává, musela jsem se držet také. V tu chvíli jsem si uvědomila, jak je úžasný,“ popisuje Simona v rozhovoru pro magazín Ona dnes jedny z nejtěžších chvil svého života. Kvůli nádoru v bulvě Zdeněk Hrášek o oko přišel, ale nemoc naštěstí překonal.

Jenže tři roky poté, co manžel překonal zákeřnou rakovinu, onemocněl její dnes sedmnáctiletý syn Damián. Herečka sice nechce o jeho diagnóze příliš hovořit, přiznala však, že musel být dva roky hospitalizován a péče o něj je velmi náročná. "Je geniální. Má velký talent, až to tělo nevydrželo a zhroutilo se. Musíme ho hlídat, střídáme se u něj, protože nemůže být sám. Mohl by si ublížit," říká herečka. I v jeho případě se ale naštěstí blýská na lepší časy. "Se synem je to na delší trať, ale jeho stav se o milimetry zlepšuje a s odchodem puberty to možná odezní úplně,“ doufá Simona.

Reklama

Další články

Načítám