Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Martina Balogová (45) si musí ještě minimálně do února počkat na to, než jejího přítele Pepu pustí z vězení, kde je od loňska mimo jiné kvůli řízení bez řidičského průkazu. A zatímco by mnozí čekali, že bude doma plakat a zapékat pilníky do pecnů chleba, Balogová místo toho zpívá do ouška Sámerovi Issovi (38), že bez něj nemůže být. Podívejte se na video, ve kterém si mladá dvojice vyznává lásku.

Klip k písni Pár kapitol se natáčel zhruba tři dny. Mimo hlavních aktérů Martiny a Sámera si v něm zahrály i děti z dětského domova Klokánek Hostivice. Mladí zpěváci opuštěným dětem přivezli vánoční dárky, sladkosti a mimo natáčení jim přichystali bohatý hudební program. "Měl jsem radost, že se jim líbila moje nová deska My Way. Vůbec mě potěšilo to, jaký zájem mají o hudbu. Martinu dojalo setkání k slzám, ale i já jsem byl naměkko," svěřil se Super.cz Sámer, který ale odmítá, že vztah z duetu přerostl mezi ním a Martinou i do reálu. "Stále jsme jen kamarádi. Občas se poškorpíme, pak se usmíříme, ale nikdy to nepřerostlo dál," dušuje se.

Druhý den se štáb přesunul do studia, kde si v klipu zahrál i Sámerův ruský producent Yury Nikitin. Nejhorší natáčení bylo to venkovní. Sámer s kolegy točili v jeho rodném městě Děčíně na místech, kde se natáčel i velkofilm Narnie. "Museli jsme se navzájem zahřívat, abychom tu kosu přežili," směje se Issa. Naštěstí jeho teta pravidelně zásobovala tým placatkami, a tak se natáčení klipu, který mají na triku mladí ruští umělci z Warn a Brother, dalo zvládnout.

"Je to náš první společný klip, a tak jsme chtěli, aby jeho barva byla nesmrtelná, proto je černobílý. Vypovídá o dvou smutných a ztracených příbězích dvou lidi, kteří se nešťastně zamilovali," vysvětluje Issa, který je ale ve skutečnosti prý zamilován víc než šťastně.

Zato s Balogovou to má jak na horské dráze. Při natáčení došlo k hádce, kvůli které ji dokonce vyhodil z bytu. Až na place si totiž začala uvědomovat, že se jí nelíbí aranže. "Byly nějaké problémy, hádáme se, ale už je to mezi námi dobrý," ujišťuje Sámer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám