Hlavní obsah
Famous
Článek

Těsně před Štědrým dnem poskytl zpěvák George Michael rozhovor o své hospitalizaci ve Vídni. A v interview se přiznal, že měl opravdu na mále a stál na hranici života a smrti. Tři týdny prý o něj lékaři sváděli boj se streptokokálním zápalem plic. Proto také považuje britský hudebník za největší dar letošních Vánoc to, že přežil.

„Měl jsem něco se streptokokem… Je to forma zápalu plic a oni strávili tři týdny, aby mě doslova drželi při životě. Jsem velmi slabý, ale cítím se báječně,“ svěřil George ze svého domova na severu Londýna, kam přicestoval ve čtvrtek 22. prosince.

Za obrovské štěstí je vděčný všem, lékařům, blízkým i Vyšší moci.

„Byl to zdaleka nejhorší měsíc mého života, ale mám neskutečné, neskutečné štěstí, že jsem tady. Jestli jsem nebyl dost duchovně naladěn před posledními čtyřmi pěti týdny, tak teď rozhodně jsem,“ dodal zpěvák.

Pro rakouské lékaře a jejich rodiny pak připravuje speciální soukromý koncert, který má být poděkováním za život. „Strávil jsem posledních deset dní po probuzení doslova děkováním za záchranu života, což je něco, co jsem nikdy předtím nemusel dělat a nikdy znova dělat nechci,“ dodal George.

Reklama

Další články

Načítám