Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) zůstala na Štědrý den u vánočního stromečku jak opařená. Našla pod ním zásnubní prsten od svého přítele, fotbalisty Tomáše Řepky (50). "Pod stromečkem člověk čeká cokoli, ale tohle tedy ne. Můj chlap mi tvrdil, že si mě neveme, pořád o tom vtipkoval a najednou tam byl prstýnek," řekla exkluzivně Super.cz Erbová.

Její přítel ji tak na Štědrý den nádherným diamantovým prstýnkem doslova dohnal k slzám. "Byla jsem dojatá a samozřejmě došlo na slzičky. Krásnější vánoční dárek jsem si nemohla přát," vysvětluje modelka.

Vlaďka má za sebou jedno nepovedené manželství, ze kterého má již šestiletou dceru Viktorku, nyní je v sedmém měsíci těhotenství a s Tomášem Řepkou se těší na syna. Příchod prvního společného potomka je pro ně nyní prioritou.

"Je jasné, že nyní je pro nás všechno náš syn. A to, aby se nám narodilo zdravé dítě, je na prvním místě. Svatba samozřejmě bude, ale v tuto chvíli ji určitě zatím řešit nebudeme. Tomík má jiné starosti, je v rozvodovém řízení, a jestli se vezmeme za rok nebo za pět let, je jedno," dodala Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám