Hlavní obsah
Článek

Z okolí muzikanta Davida Kollera sice prosáklo do médií, že krize jeho manželství vyvrcholila a chystá se rozvod, ale Super.cz celou rodinku zastihl na koncertě v Lucerně. Pózovali fotoreportérce jako o život. Přitom se hovořilo o tom, že chce Koller psychicky labilní Sylvu, která měla problémy s drogami, a s níž má dvě děti, opustit.

Tato zpráva se do médií dostala teprve před pár týdny, pár prý nepomohlo ani odloučení, kdy byl David v Praze a Sylva se syny v domě v Mikulově. Teď jsou ale všichni v Praze a vypadá to, že se u nich chystají rodinné Vánoce. Sylva se syny přišla na koncert do Lucerny, kde řada muzikantů včetně jejího manžela koncertovala na počest Václava Havla.

Jako rodinnou událost to pojala také moderátorka a operní zpěvačka Martina Kociánová, která přišla s manželem a jejich adoptovaným synem. S manželem dorazila i Simona Postlerová a událost, kde vystupovali mj. Plastic People of the Universe, Sussane Vega, Ivan Král nebo Dan Bárta, si nenechala ujít ani řada dalších známých tváří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám