Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Pepa Vojtek (58) má tři děti se třemi ženami, takže musel před Vánoci jako každoročně řešit, jak se s nimi uvidí. Super.cz prozradil, že se současnou manželkou Jovankou pracují na čtvrtém potomkovi. "Dítě plánujeme, pracujeme na něm, ale necháváme to na přírodě," vysvětlil a přidal i odpovídající pohyby.

Pepa má z prvního manželství syna Josefa. "Tomu už bude pětadvacet, je dospělý, má svlj život, svoji práci. Bude u svojí mámy v Teplicích a spolu jsme domluvení na Silvestra," začal s výkladem, jak se uvidí se stávajícími dětmi, Pepa. S Valentýnkou, kterou mu porodila herečka Sabina Laurinová, se sejde 25. prosince. "A Mates je se svojí mámou na horách, tak se shledáme až po Novém roce," upřesnil navánočním večírku divadla Broadway v creperii U slepiček.

Zpěvák dokonce připustil, že dříve, než se stane počtvrté otcem, by klidně mohl být i dědečkem. "Když mi bylo jako Pepíkovi, už jsem ho měl. I když doufám, že on si ještě počká, aby se mi v kapele nesmáli," svěřil lídr skupiny Kabát. "Ale budu rád, když bude naše dynastie Pepů Vojtků pokračovat, syn už je čtvrtý s tímhle jménem," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám