Hlavní obsah
Článek

Už třetí rok, tedy od doby, co se Mahulena Bočanová (57) s manželem dohodli na rozchodu, bude herečka s dcerou Márinkou trávit vánoční svátky u své sestry v Holušicích. "Je to maličká vesnice u Blatné, kde máme krásnou zasněženou chalupu. Jsou to klasické ladovské Vánoce," svěřila Super.cz Mahulena. Letos s nimi bude i Mahulenin nový přítel Jiří Herda.

"Márinka se sestřinými dětmi zdobí stromeček, my se ségrou vaříme, pochlastáme vaječňák, chlapi dělají chlapské práce," vyprávěla Majda. "Jsem kýčař. Hodně ozdob, světýlek, takový americký sen. Baví mne přezdobovat byt, doufám, že příští rok už to bude dům, protože od července máme bydlet. Vypadá to nadějně," sní.

"Jako malá jsem si to tak neužila. Naši jednak neměli moc peněz a pak byli taky extrémně vkusní. Mně to chybělo. Ráda si užívám barevnou, lidskou, přeplácanou atmosféru. Z Máni už je slečna, tak už má holčičí a ne jen dětská přání. Přála si kabelku, lak na nehty a rtěnku a Ježíškovi napsala dopis krasopisně," chválila pokroky dcery a prozradila také, jaké dárky najde dcerka pod stromečkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám