Hlavní obsah
Článek

Jelikož chce Vlaďka Erbová (42) pro svého životního partnera Tomáše Řepku (50) připravit před Vánocemi dokonalou rodinnou pohodou, je nucena doma pracovat do úmoru. V kuchyni nemá Vlaďka napilno ale jen ve sváteční čas.

„Tomáš má rád českou kuchyni a já mám ráda Tomáše. Proto je každý den na stole připravený teplý oběd a ve většině případů i večeře," prozradila detaily z chodu domácnosti hvězdného páru Erbová. „Je asi pravda, že nejsem zručná kuchařka od přírody, ale dělám to moc ráda. Začínala jsem se učit na dětských kašičkách pro svou dceru. Tyhle jídla by Tomáš ale asi neskousl, a tak jsem se musela naučit české hotovky. Svíčková nebo knedlo vepřo zelo není u nás ničím neobvyklým," říká sexy brunetka, které s gastronomickým uměním pomáhá nejčastěji maminka.

V těchto dnech měla těhotná kráska v domácnosti tolik práce, že jí ani nezbyl čas vyrazit na velký předvánoční nákup potravin. „Mojí spásou by byl donáškový servis ze supermarketu. Stěží si najdu chvíli, abych vyrazila do obchodu," posteskla si modelka. Erbová na Štědrovečerní hostinu připravuje kapra, řízky a dva druhy salátů a polévek. Napečeno má už sedm druhů cukroví a perníčky.

V kuchyni by ale vnadnou sexbombu asi její fanoušci nepoznali. „Z praktických důvodů si oblékám trička velikosti XXL, které jsou po jednom takovém pečení špinavé na prsou a na bříšku. Proto je okamžitě vyhazuji," uzavírá peprným detailem povídání o předvánočních přípravách Vlaďka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám