Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Starší dcera Karla Gotta (†80) a jeho manželky Ivany Charlotte Ella Gottová (5) je nejen krásná, ale také neskutečně chytrá. Přijali ji na jednu z nejprestižnějších českých škol PORG, které šéfuje stejnojmenný syn prezidenta Václava Klause. A neberou tam jen tak každého. I když škola nepatří k nejlevnějším, děti musí složit pekelně těžké přijímačky. Z 250 dětí brali 36 a Charlotte zabodovala.

Do základní školy nastoupí až příští rok v září, ale přijímací zkoušky musela skládat již před měsícem, tedy ještě v pěti letech. Školné stojí sto tisíc korun ročně a Charlotte nastoupí na základní devítiletou školu, na kterou navazuje čtyřleté gymnázium.

Na tuto školu chtěli dát svého syna Daniela také Jiří Adamec (76) s manželkou Janou. Malý Daneček ale takové štěstí neměl. Nevzali ho. "Půjde na jinou školu, která bude alespoň blíž domova. Zkusili jsme to a nelitujeme," přiznal Blesku Adamec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám