Hlavní obsah
Článek

Krásná nová přítelkyně hokejisty Zdeňka Bahenského, exmanžela Vlaďky Erbové (42), má dost pestrou minulost. Nejenže si Taťána Makarenko (22) z předchozího vztahu odnesla luxusní vůz a měsíční apanáž tři sta tisíc korun, navíc měla placený úlet se ženou a musela k soudu za jízdu bez řidičáku.

Na Taťánu nedávno prasklo, že se za úplatu donaha svlékla na erotickém veletrhu, a co víc, že na něm před zraky stovek návštěvníků předváděla lesbický sex. A protože důkazy byly jednoznačné, Bahenského múza nezapírá.

„Udělala jsem to jen jednou v osmnácti a bylo to jen kvůli penězům. Byla jsem mladá a blbá. Kamarádka mě tehdy přemluvila, ať do toho jdu s ní. Bylo mi z toho zpětně šoufl,“ uznává svou mladickou chybu studentka pražské Metropolitní univerzity. Tvrzení, že má za sebou i četná odvážná focení, ale odmítá. „Vždyť já vždycky i pánům fotografům říkám, že ani svá ňadra jim neukážu. Proto bych se nenechala nafotit ani do Playboye,“ dušuje se rodačka z ukrajinské Oděsy.

Své nové lásce o svém temném stínu na minulosti nic neřekla. „Zdeněk se to dozvěděl až ve chvíli, kdy to vyšlo. Zachoval se statečně. Bála jsem se, že se mnou nezůstane, ale úžasně mě podpořil. Říkal, že každý má svého kostlivce ve skříni a udělá nějakou chybu a že hlavní je, že v tom nepokračuju. Řekl mi, ať to hodím za hlavu,“ vzpomíná si na hrdinskou reakci svého přítele Taťána. Maminku její úlet také šokoval, ale i ona svou holčičku podržela.

Žádné jiné průšvihy prý novináři na novou lásku Bahenského vyšťourat nemohou. „Jen v sedmnácti jsem musela k soudu kvůli řízení bez řidičáku. Zkoušela jsem řídit asi pět set metrů na odlehlém místě. Stál za mnou i státní zástupce, nebyla jsem potrestaná. Každý přece tohle jako mladý zkouší,“ vysvětluje Makarenko, která si nechala zvětšit horní ret a z dvojek udělat trojky.

„Když se podíváte na starší fotky, měla jsem vždy velká prsa. Zkrátka se mi líbí, když je to plnější, vypadá to líp v plavkách. Vždycky jsem to chtěla, tak proč ne?“ nestydí se za plastiky nová hvězda českého modelingu, které na dálku přes Super.cz exmanželka Zdeňka poradila, aby se nepřibližovala k její dceři.

„Vyměnily jsme si pár esemesek. Bylo to ve smyslu, že se k její malé nemám přibližovat, jinak že mi to ukáže osobně. Stálo tam i to, že se k ní nemám vyjadřovat. Později jsme se domluvily s její právničkou, že mezi sebou nebudeme dělat rozbroje,“ dodala Taťána Makarenko, které někdo před pár dny ukradl mobilní telefon, a tak má strach, aby se soukromá korespondence s Erbovou nedostala nekontrolovatelně na veřejnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám