Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muž roku 2011 a hlavně od víkendu druhý nejkrásnější muž planety Martin Gardavský (25), který bodoval v thajském Bangkoku na soutěži Mister International 2011, se v úterý v poledne vrátil s velkou slávou do Prahy. A i když na něj na pražském ruzyňském letišti čekaly davy novinářů, Martin měl oči jen pro tu jednu. Do náruče mu hned skočila nádherná tmavovlasá dívka. Víme o ní podrobnosti!

"Jsem z Brazílie, v Česku žiju dva a půl roku a živím se tu modelingem, hlavně reklamou," prozradila Super.cz sympatická Denise Bengosi, která ale nechtěla prozradit svůj věk. Za to se svěřila, že její "nejlepší kamarád" (rozumějte přítel) je ohromně inteligentní a má ho ráda pro sympatickou povahu. Ani ona, ani Martin nechtěli přiznat, jak to mezi nimi je, ale jejich pohledy a dotyky hovořily jasně - dámy, tenhle fešák je zadaný!

Když Gardavského na letišti novináři požádali, aby ukázal své vypracované tělo, s omluvou to odmítl, protože prý poslední dva dny hřešil hamburgery a posilovně moc nedal. "Jinak mi je ale příjemné, když to po mně chtějí. Dokud to budou vyžadovat, bude o mě zájem. Jsem trochu exhibouš, ale to je v téhle branži asi potřeba," dodává usměvavý Gardavský, jenž vedle Denise zářil jako jaderná reakce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám