Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Oblíbeného amerického herce Toma Cruise (61) na premiéru filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol doprovázela jeho okouzlující manželka Katie Holmes (45). Pohledný hollywoodský krasavec dával pořádně najevo, že je do své chotě stále zamilovaný.

Tom nemohl ze své milé spustit oči, natož ruce. A není se čemu divit. Hvězda televizního seriálu Dawsonův svět vypadala perfektně. V průsvitných šatech s volánky vynikla její dokonalá postava, na které ustavičně pracuje.

Pro pohlednou brunetku to byl jeden z odpočinkovějších večerů. Téměř každý den totiž tráví se svou dcerou Suri, které se pilně věnuje a její nabitý program dá pořádně zabrat.

Film Mission: Impossible, ve kterém Cruise ztvárnil hlavní roli, pojednává o agentovi Ethanu Huntovi, který si odpykává trest za vraždu srbských hrdlořezů v ruském kriminále, odkud ho vysvobodí agenti z jeho domovské špionážní agentury IMF. Společně pak vyráží na další zdánlivě nemožnou misi. A to přímo do Kremlu, z jehož archivu mají ukořistit nějaké důležité materiály. Něco se ale pokazí a část oficiálního sídla ruského prezidenta vyletí do povětří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám