Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová přišla osobně poděkovat hercům muzikálu Děti ráje za to, že se celoročně podíleli bez nároku na honorář na jejich charitativních projektech podporujících děti z dětských domovů. Energická Kynychová byla během inspekce v zákulisí tak rozdováděná, že v šatně šokovala polonahého zpěváka Petra Poláčka.

„Abych řekla pravdu, tak to nebylo poprvé, kdy jsem Petra viděla tak, jak ho příroda stvořila. V minulosti jsme absolvovali dobročinné utkání v tenisu, kde jsme měly společné převlíkárny,“ smála se známá cvičitelka.

Kynychová v pražské Goja Music Hall netropila pouze neplechu, ale konala i dobro. Dětem z dětského domova, které zvítězily v projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou, umožnila vystoupení přímo v rámci zmíněného představení Děti ráje. „Tyhle děti soutěž vyhrály už podruhé. Tentokrát proto dostaly ještě větší prostor a v rámci představení si se skutečnými herci a zpěváky zazpívaly a zatancovaly i tzv. medley složenou z nejoblíbenějších písniček muzikálu,“ radovala se Kynychová, která doufá, že stejná skupina bude bodovat i v příštím roce.

Reklama

Další články

Načítám