Hlavní obsah
Článek

Většina žen po porodu prožívá šestinedělí. Agáta Hanychová (38) dobu klidu a rekonvalescence po narození syna Kryšpína (4 měsíce) nazvala jako „šestidením“. Pár dnů po narození svého prvního dítěte musela totiž modelka naklusat před objektiv fotoaparátu a začít s focením svého kalendáře.

„První kalendář jsem křtila těhotná. Na druhém kalendáři jsem musela z časových důvodů začít pracovat z časových důvodů pár dní po porodu,“ vysvětlovala Hanychová. Modelka na lokace po vlastech českých nemohla z technických důvodů většinou brát svého syna Kryšpína.

Jelikož ale v té době kojila, musela v nepřítomnosti svého dítěte pravidelně odstříkávat mateřské mléko. Agáta tuto činnost prováděla i během přesunování z místa na místo přímo v autě, k nelibosti svého kadeřníka a nejlepšího kamaráda v jedné osobě Martyho Tyla. „Někdy jsem mateřské mléko odstříkávala během cesty a vylévala ho pak z okénka,“ vzpomíná na krušné chvíle nejznámější česká rebelka.

Na závěr náročného focení nakonec mladá matka o mateřské mléko přišla. „Poslední záběr jsme fotili na Hlavním nádraží v šest hodin ráno v mínus třech stupních. Dostala jsem díky tomu zánět do obou prsou a s kojením byl konec,“ přiznává otevřeně Agáta. Jestli focení kalendáře stálo za komplikace v těhotenství posuďte sami po zhlédnutí naší video reportáže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám