Hlavní obsah
Článek

Možná se říká, že krása, mládí ani zdraví se koupit nebo darovat nedá. Existují však prostředky, kterými můžeme kráse pomoci, obelstít čas a stárnout pomaleji a u zdraví vsadit na včasnou prevenci. A to vše se koupit i darovat dá.

Vánoce jsou tím pravým časem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Můžete obdarovat svou rodinu či známé a učinit je mladšími, krásnějšími, štíhlejšími a tedy i šťastnějšími. Klinky YES VISAGE nabízejí dárkové poukazy v jakékoliv nominální hodnotě či na jakoukoliv proceduru se slevou 15% na cokoliv.

Dárkové poukazy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Těmito dárkovými poukazy tak můžete darovat finanční částku na cokoliv k libovolnému použití nebo si vybrat ze služeb, mezi kterými jsou omlazovací či zeštíhlující procedury, kosmeticko-dermatologické procedury, laserové zákroky, celková 4D analýza zdravotního stavu, bělení zubů, prodlužování a zhušťování vlasů a řas či jiné kadeřnické služby. To vše pod jednou střechou na klinikách v Praze, Brně, Ostravě či Bratislavě.

YES VISAGE

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je první neinvazivní klinika estetických, zeštíhlovacích a laserových zákrokù v České a Slovenské republice. Účinně a bezpečně zkrášluje, omlazuje a formuje postavu a pleť bez operací, bez skalpelu, bez bolesti a jizev. To vše pomocí špičkových laserů a nejmodernější techniky. S volbou vhodné procedury vám rád poradí tým dermatologů a lékařů pod vedením MUDr. Pavla Bočka a MUDr. Moniky Kavkové na nezávazné a bezplatné osobní konzultaci. Na klinikách YES VISAGE naleznete také kadeřnické salony YES VIP, které jsou největším specialistou na profesionální prodlužování a zhušťování vlasů v Česku a Slovensku.

Neinvazivní kliniky YES VISAGE

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Májí na svém kontě mnoho spokojených klientek, mezi nimiž je i mnoho známých tváří. Jmenujme alespoň některé: topmodelka Simona Krainová, která je také tváří YES VISAGE, zpěvačky Lucie Bílá, Marta Jandová, Ewa Farna, moderátorky Halina Pawlowská, Eva Decastelo, Michaela Ochotská, Bára Niničová, Romana Jákl Vítová, herečky Alice Bendová, Kateřina Brožová, Tereza Kostková, modelky Agáta Hanychová, Hana Mašlíková, české Miss Eliška Bučková, Petra Minářová, Kateřina Sokolová, Hanka Svobodová a mnoho dalších známých i neznámých žen.

Darujte krásu, darujte zdraví, darujte radost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Objednat poukazy můžete telefonicky ( Praha: 776 707 707, Brno: 722 77 99 77, Ostrava 776 11 22 44 ) nebo na webových stránkách kliniky YES VISAGE. Mezi komplexní služby kliniky patří: Liposukce zmražením tukových buněk - Kryolipolýza Zeltiq; 4D analýza zdravotního stavu; Omlazení New Age Facelift; Zpevnění těla Bodylifting; Neinvazivní lipodestrukce; Estetická a korektivní dermatologie; Odstranění pigmentových skvrn; Laserové vyhlazení vrásek; Aplikace botoxu a výplní; Odstranění jizev a strií; Tvarování rtů a kontur obličeje; Odstranění kruhů a vaků pod očima; Moderní mezoterapie; Redukce podbradku a paží; Odstranění celulitidy; Liposukce 3. Generace; Ordinační bělení zubů; Prodlužování řas; Řešení řídkých vlasů a lysin; Prodlužování a zhušťování vlasů.

TIP: Soutěžte o celkovou 4D analýzu zdravotního stavu za 6 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V duchu krásy podložené zdravím je tu možnost vyhrát kompletní screeningovou 4D analýzu zdravotního stavu. Jedná se o výsledek novodobé medicíny a kosmického výzkumu.

Další články

Načítám