Hlavní obsah
Článek

Blonďaté Soně ze seriálu Cesty domů dala herečka Pavla Vitázková (45) vale. Poté, co její postava zemřela při autmobilové nehodě, nechce se k ní vracet. Razantně změnila barvu vlasů a její něžné rysy a zaoblená postava jsou pryč. Začíná připomínat Laru Croft.

"Od června jsem začala pravidelně a hodně cvičit. Stala jsem se tváří jednoho studia v Brně a hodně na sobě makám. Kromě toho, že normálně cvičím, chodím také na power plate a na všechny možné procedury. Nechávám si rozpouštět tuky pomocí radiofrekvence, kdy se tělo zahřívá na osmatřicet stupňů," popsala Super.cz. A pochopitelně změnila i jídelníček.

Její snaha je hodně vidět. "Obléknu věci, do kterých jsem se dva roky nedostala," pochlubila se štíhlou vypracovanou postavou na křtu knihy Cesty domů v pražském knihkupectví, kde se sešla i s bývalými kolegy.

Na obrazovce herečku v nejbližší době neuvidíme. Nabídky, které jí přišly, odmítala, protože si chtěla odpočinout a více se věnovat divadlu v Brně, kde žije s manželem, který je také herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám