Hlavní obsah
Článek

A je to venku! I další snímky herečky Lindsay Lohan, které nafotila pro pánský časopis Playboy, už jsou ke zhlédnutí na internetu. Po neplánovaném zveřejnění obálky Playboye s blonďatou průšvihářkou lze tedy s předstihem spatřit i mnohem víc. Herečka, jež za pětidenní pózování inkasovala milión dolarů, se předvedla jako žena vamp s dlouhými blond lokny a rudou rtěnkou úplně nahá a zakladatel Playboye Hugh Hefner je výsledkem nadšený.

Přestože z uniknutí fotek na internet vedení časopisu jistě radost nemělo, Hefner neskrýval radost nad odvahou, kterou Lindsay předvedla a především nadšení z obrovských ohlasů veřejnosti: „Vzhledem k zájmu a internetovému úniku jsme se rozhodli uvolnit číslo s Lindsay dřív. Lindsay Lohan bylo včera nejhledanější jméno na internetu!“

Lindsay, která se během posledního roku objevovala na stránkách novin převážně kvůli svým excesům s drogami, alkoholem, krádeži náhrdelníku a především pak kvůli porušení podmínky, neplnění soudních příkazů a veřejně prospěšných prací, se v Playboyi stylizovala do Marilyn Monroe. Ta podobné nahé snímky s červeným pozadím nafotila v roce 1949 se známám fotografem celebrit Tomem Kellyem.

Původně plánované dvojčíslo leden/únor by se tak nejspíš mohlo dostat do prodeje během příštího týdne, případně už dokonce tento pátek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám