Hlavní obsah
Článek

Stříbrná Česko Slovenská SuperStar Gabriela Gunčíková (30) je od konce soutěže v jednom kole. Vydává cédéčko, natočila provokativní videoklip, má jedno vystoupení za druhým. Příliš vysoké pracovní tempo se jí ale stalo málem osudným. Během vystoupení sebou švihla o zem a všichni hosté oněměli hrůzou!

Ke kolapsu došlo při jejím nedávném křtu cédéčka Dvojí tvář v obchodě s hudebními nosiči v centru Prahy. Během akce Gábina vypadala pobledle, nikdo však netušil, jak moc špatně jí ve skutečnosti je. "Gabča zpívala písničku, a i když jindy všechno dá bezvadně, nezvládala najednou výšky. Říkal jsem si, že jí asi nemůže být moc dobře. A také že nebylo. Při závěrečných tónech songu La la zkolabovala a upadla na zem," svěřil se Super.cz jeden z hostů křtu.

Ke Gábině se okamžitě seběhl dav lidí, který se jí snažil pomoci na nohy a odvést ji do zákulisí. Po deseti minutách odpočinku se naštěstí Gunčíková, které se mezitím udělalo lépe, vrátila a pokračovala ve křtu.

"Důvodem bylo víc věcí najednou. Přechodila jsem chřipku, noc předtím jsem nespala, protože jsem jela ráno do televize, k tomu jsem měla ještě jiné jisté potíže a také jsem předtím absolvovala sérii několik vystoupení za sebou prakticky bez odpočinku. Na křtu bylo navíc nedýchatelno. Zatočila se mi hlava a praštila jsem sebou o zem," potvrdila informace Super.cz sama zpěvačka s tím, že následně vyhledala lékařské ošetření a po sérii testů jí byl doporučen odpočinek. "Slibuju svým fanouškům, že na sebe už budu dávat pozor," dodala s úsměvem zpívající sexbomba a čerstvý Objev roku v Českém slavíku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám