Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) už za dva měsíce přivede na svět druhého potomka. Bříško už se pořádně zvětšilo, ale jinak je Vlaďka stále neuvěřitelně štíhlá. "Mám nahoře asi deset kilogramů, ale mám pocit jako by to bylo sto. Jsem hodně zavodněná a i když děkuju za kompliment, nemám pocit, že bych vypadala sakra nějak dobře," usmívá se Erbová.

S přítelem, fotbalistou Tomášem Řepkou (50) pokřtili kalendář, který společně nafotili pro nadaci Rakovina věc veřejná, které je modelka patronkou. Přiznali, že teď se nejvíce soustředí na narození syna a druhé společné Vánoce. Ty stráví doma v Černošicích i s Erbové šestiletou dcerou Viktorkou.

Tomáš plánuje být u porodu. "Byl jsem u porodu obou dětí - dcery Veroniky i syna Thomase a rád bych byl i u porodu druhého syna," přiznal Řepka.  "Uvidíme. Pokud půjde vše hladce a nebude to vypadat na komplikace, tak asi ano. V případě té špatné varianty a komplikací bych byla radši, aby nebyl přímo na sále," dodala Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám