Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vilma Cibulková (61) patří k těm typům hereček, které dokáží zahrát opravdu všechno. A přestože by ji většina fanoušků raději viděla v rolích, ve kterých by vynikl její sexappeal, Vilma se nerozpakuje a klidně si střihne postarší dámu s opravdu luxusním retro šatníkem.

Přesně takovou garderobu jí totiž předepisuje role v novém českém seriálu Život je ples, v němž se Vilma představí jako ředitelka Pavla Tůmová. A co se vizáže týče, je to opravdu lahůdka. Na hlavu si totiž herečka nasadila naondulovanou paruku, oblékla růžovou blůzu s mašlí pod krkem a kostýmek, který pamatuje doby našich babiček. A grády tomu dodala velkými retro brýlemi s modrými obroučkami, náhrdelníkem z perel a podkolenkama, které jí v záběrech nešikovně vykukují zpod sukně!

O tom, že Vilma zahraje opravdu cokoli, ví své režisér seriálu Petr Slavík. „Způsob, jakým se Vilma Cibulková zhostila postavy upjaté ředitelky Tůmové, svědčí o širokém rejstříku jejích hereckých možností i o její schopnosti přijít s něčím novým,“ říká k jejímu výkonu.

Na šestnáctidílný rodinný seriál s podtitulem „V každém věku jsme si kvit“, který vypráví o mezigeneračních vztazích, se mohou diváci České televize těšit od 2. ledna příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám