Hlavní obsah
Článek

Jako by nestačilo, že novopečeného tatínka Jana Šťastného (58) nedávno novináři načapali v hampejzu. Nyní se navíc zdá, že už brzy bude minulostí jeho označení coby hvězdy Ordinace v růžové zahradě. Jeho doktor Frynta totiž prý už diváky nudil a tak mu dávají scenáristé definitivní sbohem - v seriálu má dostat rakovinu a definitivně zmizet!

Doma musí žehlit údajnou nevěru (on sám ji popírá a tvrdí, že byl v nevěstinci pít). Teď ještě aby si hledal brigádu, aby uživil svou novou rodinu. „Šťastného čeká začátkem roku poslední natáčení v Ordinaci. Honza z toho není nadšený, potřebuje totiž vydělávat na hypotéku a děťátko. A Ordinace byla hlavním zdrojem jeho příjmů,“ prozradil Aha! údajný zdroj ze štábu seriálu. Jestli herec na rakovinu v Ordinaci zemře, nebo se jeho postava jen stáhne do ústraní, to se ještě neví. Naposledy bychom ho v novácké sérii měli vidět před letním vysílací pauzou. Jenže to Nova popírá. "S postavou Jana Šťastného počítáme v celém jarním natáčecím plánu. O konci jeho účinkování v Ordinaci nemůže být řeč," říká za TV Nova Eva Měšťáková.

Doufejme, že jí produkce seriálu říká pravdu. Herec totiž měl být ze ztráty stabilního příjmu špatný a hlasitě se rozčilovat přímo na place během úterního natáčení. Vždyť v Ordinaci si dosud vydělal ke čtyřem miliónům korun, měsíčně to dělalo zhruba osmdesát tisíc korun. Po jeho nástupu do seriálu na jaře 2007 se mu vůbec změnil život. Díky vyššímu životnímu standardu se nebál rozvést a založit novou rodinu. Stal se z něj znovu vyhledávaný herec, dokonce dostal po letech konečně i pořádnou roli ve filmu, zahrál si v obou dílech Bastardů Tomáše Magnuska.

Kdyby opravdu skončil, musel by se začít velmi ohánět. Díru v rozpočtu by bylo potřeba nějak zalepit. Možná, že bychom ho pak coby majitele charismatického hlasu slyšeli v každém dabovaném televizním díle i v každé druhé reklamě...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám