Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Náročné pracovní tempo a předvánoční shon se na Veronice Jeníkové (47) začíná nebezpečně podepisovat. Veronika se objevila na zahájení celorepublikové sbírky občanského sdružení Život dětem a přítomní hosté ji málem nepoznali.

Hluboké vrásky, tmavé kruhy pod očima, mastné vlasy, nepřítomný výraz ve tváři a absence make-upu by si jen málokdo spojil s ženou, která byla v osmdesátých letech snem miliónu mužů. „V tomto období před svátky máme všichni napilno. Mám nyní dost práce a navíc chci, aby před Vánocemi bylo u nás doma vše perfektní,“ vysvětlovala svůj unavený vzhled Jeníková.

I přes časovou zaneprázdněnost si herečka společně s dalšími kolegy z primáckého seriálu Cesty domů našla čas a přišla upozornit na skutečnost, že peníze do charitativní sbírky s názvem Srdíčkové dny mohou lidé věnovat i do kasičky umístěné u pokladny jisté sítě supermarketů. „Když je to pro nemocné děti, tak nemůžu říct ne. Jsem ráda, že jsem ve svém programu našla skulinu a můžu pomoci tomuto projektu,“ nechala se slyšet Jeníková, která ochotně zasedla za pokladnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám