Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Robert Kodym s kapelou Wanastowi vjecy zažili při natáčení videklipu k písni Kulomet z nové desky Letíme na Venuši pořádnou záhadu. Údajně viděl UFO a už kvůli tomu kontaktoval i odborníky. Za sebou má kapela už osm natáčecích dní a nejzajímavější byl prý ten na hradě Křivoklát.

"Během natáčení jsem si jen tak pro sebe fotil pár reportážních fotek Tomáše Varteckého a když jsem se večer díval v počítači na fotky v obrovském rozlišení, zůstal jsem překvapený u deváté fotografie. Za Tomášem bylo cosi letícího kovového, co vypadá jako létající talíře. Na další fotce už to bylo trochu jinde," řekl Super.cz  Robert Kodym.

"Během této scény bylo na Křivoklátě úplné ticho, neslyšeli jsme nic, nebyl žádný hluk. Je to trošku záhada. Už jsem kvůli tomu kontaktoval i odborníky a Pepu Klímu, který má další kontakty," upřesňuje Kodym a zdůrazňuje, že to fakt není promo na novou desku a klidně půjde na detektor lži. Wanastowi vjecy s Kodymem v čele příští rok v březnu vyrážejí na turné u nás i na Slovensku. Čeká je osmnáct koncertů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám