Hlavní obsah
Článek

Vánoční období v mnohých vzbuzuje spíš stres, než pocity rodinné pohody a sounáležitosti. Možná i proto se firma Victoria’s Secret rozhodla zpříjemnit lidem tento uspěchaný čas a se svými nejkrásnějšími modelkami natočila v Praze svůdnou vánoční reklamu. Muži při pohledu na krásky ve spodním prádle pookřejí a dámy mohou doufat, že jim jejich drahé polovičky pod stromeček pořídí nějaký podobný kousek v podobě luxusní soupravy prádla nebo noční košilky…

Reklamní shot o délce 90 sekund se natáčel v Praze, jak si lze v mnoha záběrech všimnout. V pozadí za modelkami je vidět například Fantova kavárna na pražském Hlavním nádraží, Petřín či tramvaje v centru metropole.

Natáčení pod vedením režiséra Michaela Baye přitom muselo probíhat v maximálním utajení. V shotu se objeví nejkrásnější andílci této značky, chybí snad jen Miranda Kerr a Karolína Kurková. Ve svůdném prádélku se v ní vlní Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Lais Riberto, Lily Aldridge a Lindsay Ellingson.

Reklama

Další články

Načítám