Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iva Frühlingová (28) je na skok zpátky v Praze a všechny hned oslnila svou novou image. Zesvětlila si vlasy a obráží jeden večírek za druhým. Sama. S přítelem Johnem Campbellem se vůbec nevídají a zdá se, že jejich vztah spěje k zániku. Iva to sice ještě nechce oficiálně potvrdit, ale i jí je jasné, že vztah na dálku nefunguje.

"O soukromí bych mluvila nerada. Všechno si totiž musím dát v hlavě do pohody," řekla nám při otázce na partnera. Na přímou otázku, zda už s ním tedy není, ale odpovídala vyhýbavě. "Nevím, co bude, a nerada bych tu uváděla mylné informace. Až budu vědět, co se přesně děje, tak vám to určitě řeknu," řekla nám Iva. Podle našich informací je John stejně jako ona velký cestovatel. Bohužel tak na sebe pár má málo času a počáteční láska proto vyprchala. Iva teď dobře skrývaný smutek zahání prací.

"Pracovala jsem na desce. Jako modelingová babička jsem se také vrátila do modelingu. Píšu knihu. Rodiče talentovaných dětí by měli sledovat mé stránky. Připravujeme pro ně školičku," dodala pro Super.cz Iva Frühlingová na křtu kalendáře Proměny 2012.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám