Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) může se svým miláčkem Rytmusem zvesela oslavovat své blížící se narozeniny. V ten samý den totiž měla stanout poprvé před trestním soudem, který má řešit, zda je zodpovědná za smrt motocyklisty Jindřicha Rotrekla (†63). A to by oslavy pořádně zkazilo. Naštěstí nemusí truchlit. Podařilo se jí soudu vyhnout a z trestného činu se bude zodpovídat až příští rok.

Podle dobře informovaného zdroje totiž soud na druhý pokus vyhověl Dařině advokátovi Robertu Vladykovi, který žádal odročení z důvodu, že ten samý den má jiné přelíčení. Týdeník Plus 7 dní dokonce zná datum - 18. ledna.

"Velmi si přeji, aby soud nehleděl na to, že je to celebrita. Aby vzal do úvahy, že nám ho zabila. Aby byla třeba odstrašujícím příkladem," řekla vdova po zabitém motocyklistovi Olga Rotreklová (68). "Když ji vidím, úplně to ve mně vře. Je ještě víc populární, když má na rukou smrt!" zlobí se. Moc se bojí nadcházejících Vánoc. "Kdyby manžel zemřel přirozenou smrtí, dokážu se s tím vyrovnat. Ale zabila ho tahle rozšklebená osoba a to mě ubíjí," říká Rotreklová. Zpěvačce nemůže zapomenout, že se vinu za nehodu snažila hodit na mrtvého, i když posudky ukázaly opak.

Související témata:
Odročení

Reklama

Další články

Načítám