Hlavní obsah
Článek

I mezi golfistkami jsou pořádné krasavice. Nejkrásnější golfistkou roku se stala půvabná sedmnáctiletá studentka 4. ročníku gymnázia Jana Nerudy Simona Dvořáková. Zelenooká blondýnka porotu zaujala nejen svým golfovým umem, ale také půvabem a nádhernou postavu.

Simona měří 177 centimetrů a váží 54 kilogramů. A má téměř dokonalé míry 88 - 64 - 86. Stejně jako je krásná, je i šikovná. Ve svém mladém věku už se pyšní golfovým handicapem 20,6.

„Je to sportovkyně tělem i duší, od sedmi let hraje tenis, jezdí na windsurfingu, snowboardu, je i instruktorkou lyžování a v modelingu se již také uplatnila,“ řekla o Simoně produkční této volby miss Milada Karasová.

První vicemiss golf se stala 182 centimetrů vysoká modelka Denisa Vavrečková, druhá vicemiss je studentka dentální hygieny Dominika Velebová a titul Miss Sympatie si odnesla půvabná studentka Dita Vašíčková.

Vítězka celé soutěže Simona Dvořáková vedle hodnotných cen získala přímý vstup do semifinále České Miss 8. prosince, který ovšem nemůže využít. Ještě nedosáhla plnoletosti, která je u České Miss podmínkou účasti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám