Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dosud nebyla žádanou modelkou, nadějnou zpěvačkou ani talentovanou herečkou, ale své místo na výsluní si vydobyla jako nepřehlédnutelná účastnice britských reality show. Teprve jednadvacetiletá kráska Amy Childs v poslední době plní stránky místního bulvárního tisku, a tak není divu, že její jméno a především pak skvělé tělo s výstavními křivkami umí prodávat.

Toto si všimly i firmy vyrábějící spodní prádlo, a tak se mladičkou Amy snaží nalákat na co nejvýhodnější nabídku. Z jejich hledáčku tak Childs vystřídala modelku Kelly Brook, se kterou by ještě na začátku roku chtěla fotit snad každá britská značka spodního prádla. Amy Childs se však zajímavou neokoukanou tváří, která má navíc všechny předpoklady propagovat sexy prádélko. O dokonalosti své postavy přesvědčovala televizní diváky Amy již v reality show The Only Way is Essex či britském Big Brotheru.

Amy Childs se netají svým obdivem k další vnadné krásce, která založila svou kariéru na svém silikonem vylepšeném těle. Vzorem pro mladou zrzku je totiž Katie Price alias Jordan, která se svlékne téměř do naha při každé možné příležitosti.  Childs však již v tak mladém věku stačila nafotit vlastní kalendář, objevila se na řadě obálkách magazínů a nakonec kývla i na nabídku stát se tváří značky značky spodního prádla Bra Queen.

Reklama

Další články

Načítám