Hlavní obsah
Článek

Když mladinká Brittney Jones (21) v roce 2010 tvrdila, že spala s Ashtonem Kutcherem (33), většina lidí jí nevěřila. Dnes její slova nijak nemožně nezní. Nevěrný Kutcher, který před časem podvedl svou ženu Demi Moore (49) se studentkou Sarou Leal (22), si tak možná užíval zcela bez servítek a opakovaně, jelikož Brittney jej údajně poznala na bowlingu a následně s ním měla sex.

Přitažlivá brunetka tak nejspíš zatloukla první hřebíček do rakve celkem šestiletého věkově nesourodého manželství obou herců. Podle mnohých médií je totiž právě ona důvodem k rozhodnutí Demi Moore podat žádost o rozvod. Pro Demi navíc musí být velice deprimující, že obě dívky, s nimiž měl její manžel strávit noc, jsou o polovinu mladší, než ona.

Jones se však nyní rozhodla zájmu o svou osobu využít zcela jiným způsobem. Natočila pořádně peprné video, kde se rozhodně nebála ukázat hodně ze svého těla. Prostřednictvím médií navíc vzkazuje zkroušené herečce, jak s ní soucítí: „Velmi s Demi cítím a nepřeji jí nic jiného, než jen to nejlepší v tomto pro ni těžkém čase.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám