Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Boubelatá Ashley Graham (36) miluje své těhotenské tělo. Dokonce tak moc, že ho natočila nahé na svůj instagramový profil.

Ashley se nikdy za své křivky nestyděla, a naopak je hrdě vystavuje i v modelech, které nejsou k její plné postavě zrovna lichotivé. Povzbuzuje ženy po celém světě, aby svou postavu milovaly, i když není úplně dokonalá. Ani Graham není vždy spokojená a nedávno se o svých nejistotách rozpovídala v rozhovoru pro Harper´s Bazaar.

„Vždy jsem byla velice upřímná ve sdílení nejistot, které pociťuji. Celulitida, špeky na zádech. Otevírá to diskuzi s dalšími ženami, které se tak snadněji svěří, co trápí je. Když se všechny cítíme podobně, proč se kolem toho tedy tolik stresujeme? Na terapii jsem sice nikdy nebyla, ale věřím, že už jen otevření tohoto tématu a povídání si o něm pomáhá.“

V nejnovějším videu, které přidala na svůj účet na Instagramu, se ukázala úplně nahá. Postupně ukazuje své strie na bocích a divákovi neunikne ani čím dál větší poprsí a tetování v podbřišku. Graham se na videu šťastně usmívá. „Jsem pořád větší a větší a na své nové tělo si zvykám každý den. Je to cesta a já jsem velice šťastná za tolik podpory od lidí kolem,“ připsala k němu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám