Hlavní obsah
Článek

Fotografům, kteří čekali na hollywoodskou herečku Angelinu Jolie (48) během její návštěvy Vietnamu, se naskytl nehezký obrázek. Manželka Brada Pitta (60), která je pro mnohé sex symbolem, se doslova ztrácí před očima. Je hubenější než kdy předtím.

Červené šaty, které měla herečka svázané v pase, zdůraznily její tenké ruce a nohy. Zdroje z jejího blízkého okolí navíc uvádí, že se často zapomíná najíst a podle časopisu Grazia doslova „přežívá“ na šesti stech kaloriích denně. Dospělá žena by přitom měla přijmout zhruba 2000 kalorií.

Představitelka Lary Croft v současné době váží pouhých 43 kilogramů a vypadá to, že trpí podvýživou. I když mnozí uvádí, že důvodem její vyhublosti je zaneprázdněnost, lidé z jejího okolí hovoří o tom, že pravou příčinou může být spíše anorexie.

„Angelina ráno snídá lžíci kokosového oleje s trochou cereálií. Oběd buď vynechá, nebo si dá pár mandlí a gumových medvídků. K večeři obvykle mívá tenký steak s trochou červeného vína,“ uvádí zdroj.

Jolie se jednou nechala slyšet, že hodně zhubla po smrti matky. „Byla jsem vždycky hubená a letos jsem ztratila svou matku, a proto jsem ještě nějaké kilogramy shodila,“ řekla v roce 2007.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám