Hlavní obsah
Článek

Když Američanka Pauline Potter (47) před třemi lety odešla od manžela, myslela si, že už nikdy v životě nenajde lásku. Nezřízeně jedla a přibrala skoro 130 kilogramů. S celkovými 330 kily si tak vydobyla smutné světové prvenství nejtěžší ženy světa a zápis do Guinessovy knihy rekordů.

Pauline ztloustla natolik, že se nemůže hýbat a musel se o ni starat 19letý syn Dillon, který má oproti ní se 118 kily jen mírnou nadváhu. Pro matku vařil, musel ji dokonce i koupat.

Vše se změnilo poté, co se Pauline stala rekordmankou. Exmanžel Alex, který váží pouhých 63 kilo, se k ní totiž rozhodl vrátit. „Nemůže chodit, nedokáže se obléct nebo jít sama na záchod. Já ale bezmezně toužím po tom, být znovu její milenec a ošetřovatel,“ řekl Alex deníku The Sun.

„A ještě k tomu mi chybí náš milostný život. I kdyby Pauline vážila 450 kilogramů, měli bychom sex každičký den, protože je to skvělé,“ vysvětlil.

„Nechat Pauline odejít byla největší chyba mého života. Musela přibrat na váze a stát se nejtěžší ženou světa, aby mi došlo, jak moc ji pořád miluji,“ dodal.

Rekordmanka si ještě nedávno stěžovala na svůj chudý sexuální život, to se teď ale podle všeho změnilo. „Navzdory tomu, co si mnozí myslí, Pauline je v posteli skvělá. Je lepší než jakákoli jiná žena, s níž jsem v životě spal,“ chválí svou bývalou manželku Alex.

„V den, kdy jsme se k sobě vrátili, jsme se milovali šestkrát za 24 hodin,“ šokuje. „I když je jedna její noha váží víc než já, dokážeme její tělo natočit tak, abychom si sex oba užili,“ dodává.

„Milování je to pro nás oba opravdu nebezpečné, protože se kdykoli může rozvalit postel a zranit nás, nebo dokonce zabít,“ vysvětluje.

Pauline připouští, že většinu „práce“ v posteli odvádí Alex. „Pomáhá ale také to, že jsem od svých 12 let dělala gymnastiku, takže jsem velmi mrštná,“ tvrdí.

„Většina žen si myslí, že musí zhubnout, aby svého bývalého dostaly zpět. Já to udělala přesně naopak,“ uzavírá.

Reklama

Další články

Načítám