Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli si Michaelu Kudláčkovou (43) všichni spojují právě s prostořekou Barčou, nebyla to její jediná významná role. Vedle oblíbeného seriálu ze školního prostředí se objevila také v dětském pořadu Pojďte se mnou za mámou, pojďte se mnou za tátou nebo ve filmech Veronika, prostě Nika, Poslední propadne peklu a Skleněný dům, za které si dokonce z karlovarského filmového festivalu odnesla ceny za nejlepší herecký výkon.

Protože ji herectví bavilo, po skončení základní školy se rozhodla zkusit konzervatoř. Tam však nebyla přijata. Za rok to sice zkusila znovu, ale opět neúspěšně. „Dělala jsem zkoušky jednou, udělala jsem talentovky, ale napsali mi, že mě neberou, a nijak to nezdůvodnili. Myslela jsem, že je to nějaký omyl, že jsem se tam třeba nevešla. A tak jsem dělala zkoušky znovu - to už mě nenechali projít ani talentovkami. Čili jsem napodruhé, z pohledu lidí, kteří tomu rozumí, talent neměla,“ řekla magazínu zena-in. Proto nakonec zvolila sociálněprávní školu.

Po maturitě vystřídala mnoho různých zaměstnání. Živila se například jako taxikářka, barmanka, sociální pracovnice nebo ilustrátorka. V současné době je Michaela šéfredaktorkou dámského online magazínu a věnuje se astrologii, runovému písmu výkladu z karet. O svém hobby vydala knihu Jak se modlí čarodějky a připravuje vydaní druhé knihy o dětských horoskopech.

Michaela byla dvakrát vdaná. Z prvního manželství má dcery Pavlínu a Michaelu, z druhého svazku dceru Alici. Obě manželství skončila rozlukou, stejně jako třetí vážný vztah, z nějž má dceru Johanu. S přítelem a dcerami žije v severočeském Varnsdorfu.

Reklama

Další články

Načítám