Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) je bezpochyby krásnou a charismatickou ženou, dobrou matkou a skvělou umělkyní. A když si umane, že se stane hvězdou večera, tak se jí to také povede. To předvedla na předávání American Music Awards, kde během svého vystoupení rozpálila všechny přítomné muže svými smyslnými pohyby a výborným hlasem.

Ačkoliv na slavnostním předávání vystupovalo mnoho zvučných jmen jako je Christina Aguilera (43), Justin Bieber (30), David Guetta, Chris Brown, Katy Perry nebo Nicki Minaj, hispánská kráska byla jistě největší hvězdou večera.

Lopez byla terčem zájmu všech přítomných. Na pódiu se totiž objevila se svou novou láskou, mladičkým tanečníkem Casperem Smartem. A dokonce se zdálo, že se svůdná Jennifer snažila o to, aby na ni její objev trochu žárlil. V kombinéze, která byla pokryta blyštivými krystaly, sváděla rappera Pitbulla vskutku provokativními pohyby svého legendárního zadečku.

Šikovný tanečník se ale nenechal vyvést z míry a soustředil se pouze na svůj výkon. Nechme se překvapit, jak dlouho to krásné, ale o dvacet let starší Jennifer s nevybouřeným Casperem, vydrží.

Reklama

Další články

Načítám